Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

   Midzomeravond picknick

21 juni 2013 @ 18:00 - 23:00

- Gratis

Op 21 juni is er dit jaar voor het eerst een Midzomeravondpicknick in het Statenkwartier. De organisatoren nodigen alle wijkbewoners uit om mee te doen. Het evenement vindt plaats tussen 18.00-23.00 uur.

picknick buiten

Locatie

De locatie van de picknick is op en rond het houten platform dat ligt bij de duinbosrand achterin de tuin van het Gemeentemuseum: de Meent. Je bereikt deze plek door langs het GEM/Fotomuseum en restaurant Gember de tuin van het museum in te lopen.

Meenemen
We stellen voor dat iedereen eten en drinken meeneemt en dat we dat met elkaar delen. Met zoveel verschillende nationaliteiten in onze wijk zou het natuurlijk leuk zijn als iedereen wat lekkers uit eigen land zou meebrengen!
We willen jullie ook vragen om (wegwerp)bordjes, -bekertjes, -bestek, servetjes, een picknick-kleed, eventueel een warme trui e.d. mee te nemen. En graag ook een vuilniszak!

Niet meenemen
We hebben met het Gemeentemuseum afgesproken dat er géén barbecues, vuurkorven of ander vuur gestookt zullen worden bij deze picknick.

Tijdens de picknick
Het houten platform maakt onderdeel uit van de kunstmanifestatie “Ja Natuurlijk”. Het driehoekig platform is gebouwd als een ‘footprint’ van de ‘Toren van Oud’. Het onderzoeksproject The Commons Project werkt samen met bezoekers en buurtbewoners ideëen uit voor een mogelijke nieuwe publieke functie van dit leegstaande markante gebouw. Tijdens de picknick zullen medewerkers van dit onderzoeksproject hier een korte toelichting op geven.

Muziek
Het zou leuk zijn als er mensen tijdens de picknick muziek (alleen akoestisch!) maken. Meld je a.j.b. van te voren aan, al dan niet gezamenlijk, met je naam en wat je wil doen: info@statenkwartier.net.

Na de picknick
Uiteraard laten we de tuin weer zo netjes achter zoals we deze hebben aangetroffen. Daarom vragen we jullie om een vuilniszak mee te nemen en je aandeel in het vuilnis na afloop mee te nemen naar huis.

Slecht weer
In het geval van slecht weer gaat de picknick gewoon niet door. Je hoeft je niet af te melden als je niet komt. Je zou gezellig met je buren in de straat bij iemand thuis het idee toch kunnen uitvoeren….

Vragen
Als je vragen hebt, stuur dan een mail aan info@statenkwartier.net.  Deelname aan de picknick is vrijblijvend, dat wil zeggen dat je je niet hoeft aan- of af te melden.

 

Gegevens

Datum:
21 juni 2013
Tijd:
18:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Bewoners ism the Commons Project
E-mail:
info@statenkwartier.net
Bekijk de site van Organisator

Gegevens

Datum:
21 juni 2013
Tijd:
18:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Bewoners ism the Commons Project
E-mail:
info@statenkwartier.net
Bekijk de site van Organisator
DutchEnglish