Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Iedere derde dinsdag van de maand: de kans om vragen te stellen aan de wijkagent en het BPT team

21 augustus 2017 @ 19:30 - 20:00

In het Statenkwartier bestaat een Buurt Preventie Team (BPT-team). Dit team bestaat uit een groep vrijwilligers die in de wijk een oogje in het zeil houdt en meldingen doet wanneer dat nodig is. Dat kan gaan om de preventie van inbraken, onveilige verkeerssituaties, parkeerproblemen, voorstellen tot verbetering van fietsstalling e.d. Het BPT-team houdt zich dus bezig met klein leed en ergernissen die, als ze worden gemeld aan de juiste instanties, uit de wereld kunnen worden geholpen.

Bij een Buurt Preventie Team wordt al gauw gedacht aan buurtwachten die als een soort ordedienst optreden. Dat is uitdrukkelijk niet het geval en dat heeft het Statenkwartier gelukkig ook niet nodig. Wij hebben prima wijkagenten, die de wijk goed in de gaten houden. Maar als het BPT-team waarnemingen doet die voor de politie van belang zijn, dan maakt ze daar natuurlijk melding van. Dat doet ze overigens ook naar de Gemeente Den Haag met zaken die daar thuis horen.

Eenmaal per maand op de derde dinsdagavond van de maand komt het BPT-team in het Couvéehuis om 19.30 bij elkaar bij elkaar om signalen en gegevens uit te wisselen. Van 19.30 tot 20.00 uur is er voor u als wijkbewoner ruimte om vragen te stellen aan de wijkagent en aan de leden van het BPT-team. Dus als u behoefte heeft aan antwoorden op uw vragen over veiligheid en dergelijke, kom dan langs op de derde dinsdagavonden om 19.30 in het Couvéehuis Frankenslag 139. Om de beantwoording van uw vraag te bespoedigen, kunt u van te voren uw vraag sturen naar het mailadres van het wijkoverleg: info@statenkwartier.net

Gegevens

Datum:
21 augustus 2017
Tijd:
19:30 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Buurt Interventieteam
E-mail:
jorien.jansen@planet.nl

Locatie

Couveehuis
Frankenslag 139
Den Haag, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
21 augustus 2017
Tijd:
19:30 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Buurt Interventieteam
E-mail:
jorien.jansen@planet.nl

Locatie

Couveehuis
Frankenslag 139
Den Haag, Nederland
+ Google Maps
DutchEnglish