Klik hier voor
Archief
Categorieën

Levendige discussie duurzame warmte op ALV BES 10-12-2017

Het Statenkwartier bereidt zich voor op de overgang naar een duurzame warmtevoorziening. Als eerste sprak Henk Heijkers, adviseur van BES, over de visie van de gemeente. Hij nam het stokje over van Martin Andriessen, programmadirecteur Energietransitie van de gemeente, die door ziekte was verhinderd. Robert Sandbergen, bestuurslid BES, ging in op het onderzoek van milieuadviesbureau DWA naar haalbare warmteconcepten voor onze wijk. Tom Egyedi, bestuurslid BES, ging in discussie met de circa 30 aanwezigen over een onderzoek dat BES in 2018 wil uitvoeren: een eigen warmtebron en -net opzetten en exploiteren, is dat haalbaar?

 

Beide presentaties zijn na te lezen op BES presentatie Martin Andriessen 10dec17 en BES ALV 10dec17 agenda en presentatie.

Met vriendelijke groet,
Buurtenergie Statenkwartier

Vereniging Buurtenergie Statenkwartier (BES) wil – samen met de wijkbewoners – het Statenkwartier voorbereiden op het jaar 2040. De gemeente Den Haag is dan CO2 neutraal. Daarom stimuleert en faciliteert BES duurzaamheidsinitiatieven in en voor de wijk om te komen tot duurzame en comfortabele woningen. BES draait op vrijwilligers en heeft geen commerciële doelstelling. U steunt ons door lid te worden.
   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwsbrief

  Adverteerders
  Evenementen
  Snel naar:

  © Copyright - Wijkoverleg Statenkwartier