Klik hier voor
Archief
Categorieën

Zon op World Forum

Sinds begin 2016 wekken 208 zonnepanelen op het dak van het Museon stroom op. Een dertigtal wijkbewoners profiteert mee van deze zonnestroom als lid van de coöperatie Zon op Museon (ZoM). Blijkbaar werkt het succes aanstekelijk. BES heeft nu de kans 350 zonnepanelen te plaatsen op een ander prestigieus dak, namelijk dat van het World Forum Convention Center (WFCC). Grijp deze kans om ook zonnepanelen aan te schaffen.

Voor wie? Elke bewoner uit het Statenkwartier met en zonder eigen dak kan deelnemen door een of meer zonnepanelen aan te schaffen. Ook als u zelf al zonnepanelen heeft aangeschaft.

Wat houdt het in? Details worden nog uitgezocht maar op hoofdlijnen kunt u rekenen met: een zonnepaneel levert jaarlijks 250 kWh. De prijs per paneel all-in excl. BTW is eenmalig circa €250-300 Euro. U wordt lid van een coöperatie, die de stroom namens de leden verkoopt aan een energieleverancier. Uw opbrengsten worden jaarlijks bijgeschreven op uw energierekening.

Heeft u belangstelling? Stuur vrijblijvend BES een mail naar info@buurtenergiestatenkwartier.nl en we houden nu op de hoogte van verdere stappen. Een werkgroep is net gestart om het project uit te voeren.

Actueel nieuws vindt u ook op onze Facebookpagina.

   
  Nieuwsbrief

  Adverteerders
  Snel naar:

   

  YoWindow.com Forecast by yr.no

   

  WIJKREDACTEUREN GEZOCHT!

   

   

  Vind je het leuk om te schrijven over wat er allemaal in de buurt gebeurt?

   

  Klik hier voor meer informatie.